Hvad er bikestickers?


Printet mærker

BikeStickers bliver printet på et medie med en god klæbeevne
Alle BikeStickers bliver printet på det samme medie, med selvklæbende bagside. Overfladen på mediet har en speciel coating der efterlader et flot blankt resultat ved printning.

Klæbeevnen er god og slipper ikke, med mindre det pilles af med vilje.

Blank laminat

Efter print tilføres BikeStickers en blank laminat
Efter dine BikeStickers er blevet printet tilføres de en blank laminat for at beskytte mærkerne, både for slid og UV stråler (så de ikke falmer i solen).

Laminaten tilføres efter de printede BikeStickers er hærdet i nogle timer, så blækken ikke er våd under montering af laminaten.

Korrektur skåret navne

Til sidst korrekturskæres mærkerne
Den sidste del af processen indebærer korrekturskæring af BikeStickers.

Arket med BikeStickers bliver korrekturskåret af vores profesionelle maskiner, det betyder at en meget tynd kniv skære rundt langs navnene, igennem laminaten og det øverste lag af print-mediet, derved efterlades navnene lige til at tage af arket i ét stykke og anvende på cykel, cykelhjelm eller andre accessories.
Tilsammen udgør denne proces det vi kalder BikeStickers, et holdbart personligt mærke til din cykel. Som er beskyttet mod solens UV stråler, og med en god klæbeevne.

Elsker du også din cykel?

Så forkæl den med nogle fede BikeStickers og lav din cykel mere personlig!
Copyright (r) 2019 - BikeStickers, en del af Egotag - Frederikshavnsvej 108, 9800 Hjørring - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.